(0)

Selecteer Regio

Bookmark and Share

In actie

Recepten voor een echt sociaal Vlaanderen 

23/06/2011 Opinie - We zijn goed bezig in Vlaanderen, concludeert het overheidsrapport ‘De sociale staat van Vlaanderen‘. Maar het kan altijd nog beter, stelt Caroline Copers in haar VRT-blog.

Knelpuntvacatures: de paradox 

25/05/2011 Opinie - Knelpuntvacatures raken niet ingevuld en toch vinden vele werklozen geen job. Hoe valt dit te rijmen? Lees het antwoord van Caroline Copers op haar VRT-blog.

It‘s the industry, stupid! 

27/04/2011 - Er is de laatste tijd al heel wat geschreven over de toekomst van de industriële nijverheid in onze regio. Deze discussies laten vanzelfsprekend ook onze organisatie niet onberoerd.

De stilstand regeert het land 

23/03/2011 - Ik wil het even niet hebben over de aanslepende regeringsvorming maar over echte stilstand van en naar het werk. Wie dagelijks onderweg is, beseft het maar al te goed: we staan elke dag wat langer stil.

Arm of rijk , het is maar hoe je het bekijkt … 

23/02/2011 - De Gouverneur van de Nationale Bank heeft het nog eens duidelijk gesteld : “we zijn een arme overheid met rijke gezinnen”. En dus is er geen probleem. Al is die boodschap vooral bedoeld voor de “markten” die ons voortdurend met een vergrootglas in de gaten houden.

Opel Antwerpen sluit 

15/12/2010 - Is er nog een toekomst voor de industrie in Vlaanderen? Dat vraagt Caroline Copers op haar vrt-blog.

Besparingen: met de kaasschaaf of de hakbijl? 

18/11/2010 - De Vlaamse regering bespaart met de kaasschaaf. Maar elke besparing verbergt een politieke keuze. Waardoor die kaasschaaf voor sommigen een hakbijl is geworden. Dat betoogt Caroline Copers op haar VRT-blog.