(0)

Selecteer Regio

Vormingsaanbod 2020 - 2021

Vorming maakt je sterker

Net zoals vorige jaren hebben we voor het vormingsjaar 2020-2021 weer een uitgebreid programma samengesteld. Kom meer te weten in dit artikel.


Vorming & Actie

Vorming en Actie organiseert jaarlijks een ruim pakket vorming voor werknemersafgevaardigden. We gaan ervan uit dat iedere militant recht heeft op vorming.
Wij bieden vorming aan die de militant ondersteunt in zijn syndicale en maatschappelijke situatie. In deze snel veranderende samenleving is het immers noodzakelijk veranderingen bij te benen en continu bij te leren.

Vanuit ervaringen van de deelnemers werken we rond concrete situaties en worden vaardigheden geoefend en attitudevorming gestimuleerd.
We willen mensen informeren over het syndicaal werk, recht en onrecht, plichten en engagement. Maar we leggen niet alleen de nadruk op kennis, integendeel.

We trainen mensen ook om assertief en correct op de werkvloer en in de maatschappij voor de rechten van de werknemers op te komen.

Wat bieden we aan?

Downloads

Alle vormingen kunnen gevolgd worden met Vlaams Opleidings Verlof. Wens je hierover meer te weten, neem dan contact op met een van onze medewerkers.

Meer info & inschrijven

Heb je interesse voor een vorming , gelieve dan contact op te nemen met jouw secretaris

Zij beschikken over een link waarmee ze je kunnen inschrijven.

Als je nog vragen hebt, laat het ons weten via vorming.ovl@abvv.be.

Terug Top