(0)

Selecteer Regio

Bookmark and Share

Punk Graphics

Too Fast to Live, Too Young to Die

De tentoonstelling is gebaseerd op een privécollectie uit New York en onderzoekt de unieke, visuele taal van de punkbeweging van het midden van de jaren 1970 tot de jaren 1980 via de iconen van het grafische universum: flyers, posters, albums, magazines, enz.


De tentoonstelling is gebaseerd op een privécollectie uit New York en onderzoekt de unieke, visuele taal van de punkbeweging van het midden van de jaren 1970 tot de jaren 1980 via de iconen van het grafische universum: flyers, posters, albums, magazines, enz. Door een analyse van de grafische vormgeving gebruikt in punk, gemaakt door zowel professionals als amateur-ontwerpers, zal de bezoeker de mode, hedendaagse visuele kunst, archiefbeelden en video’s van dichterbij kunnen bezichtigen. Bovendien krijgt ook de bezoeker kans om deel te nemen in de participatieve "concertzaal", waar een eigen vinyl-afspeellijst afgespeeld kan worden.

De tentoonstelling PUNK GRAPHICS. Too Fast to Live, Too Young to Die is voor het eerst in Europa te zien en zal bij zijn voorstelling in Brussel ook het Belgische aspect van deze creatieve beweging onder de loep nemen.

In het ADAM (Brussels Design Museum, Belgiëplein, 1020 Brussel) van 20/11/19 tem 26/04/20

Contact

  • Dorine Deloof - Administratief Medewerkster - 02 289 01 81

Andere sites

Terug Top