(0)

Selecteer Regio

Premies en voordelen

Als lid van het ABVV heb je recht op premies en allerlei voordelen. Ontdek hier waar je allemaal kan van genieten.


Als lid heb je recht op een all-in pakket aan dienstverlening:

Je hebt recht op alle diensten van de vakbond, inclusief de dienstverlening van onze vakcentrales en de rechtsbijstand. Je betaalt dus nooit supplementair.
We bieden loopbaanbegeleiding van op de schoolbanken tot bij je pensioen.
In de maand juni bieden we hulp bij de aangifte van belastingen via tax-on-web.

Leden hebben recht op premies en vergoedingen:

De syndicale premie is afhankelijk van de sector waarin je werkt. Meld wijzigingen in je statuut of sector via het e-loket.

Vanaf 1 jaar lidmaatschap heb je bij geboorte, adoptie, huwelijk of pensioen heb je afhankelijk van jouw sector recht op een premie.

Je ontvangt allerlei voordelen:

  • Een korting in de Floréal vakantieaccommodaties. De Floréal baat in België en het buitenland hotels, campings en vakantiecentra uit. Je krijgt een korting van 10% als je lid bent van het ABVV. Meer informatie op www.florealgroup.be
  • Linx+ organiseert culturele activiteiten. Ze brengen mensen samen in groepen en organiseren uitstappen, wandelingen, fietstochten, debatten en evenementen voor mensen die links actief willen zijn. Dit alles gebeurt vanuit de invalshoek dat het aanbod breed toegankelijk moet zijn en uiting moet geven aan de waarden van onze socialistische organisatie zoals democratie, gelijkheid, solidariteit en rechtvaardigheid. Meer informatie vind je in ons tweewekelijkse blad De Nieuwe Werker en ons e-zine Linxe Dinges. Geef je e-mail door via oost-vlaanderen@abvv.be met de vraag om dit e-zine te ontvangen.

Contact:

  • Bezorg ons een wettig bewijsstuk en we storten premies of vergoedingen op je bankrekening.
  • Ook via de brievenbussen en het e-loket kan je dit regelen.
  • In de maand april en mei kondigen we onze belastingsservice aan. Houd de frontpage hiervoor in de gaten!

Terug Top