Roodshow - Naar een humaan activeringsbeleid

13 februari 2024
Image
Roodshow Naar een humaan activeringsbeleid

Een tijd geleden deden we een bevraging over hoe mensen die werkloos zijn de begeleiding van VDAB/GTB ervaren. ABVV vindt het belangrijk dat de begeleiding van VDAB/GTB afgestemd is op de noden van mensen die werkloos zijn. 

We strijden dan ook voor een humaan activeringsbeleid. De resultaten van onze bevraging zijn beschikbaar. Graag stellen we deze resultaten aan voor aan de hand van een roodshow: Naar een humaan activeringsbeleid. 

We nodigen graag mensen die werkloos zijn en mensen uit het werkveld hiervoor uit! In elke provincie vindt er een roodshow plaats. Experten zoals Wim Van Lancker, Ides Nicaise, Fons Leroy, Hendrik Van Hootegem en Annelies Scheers geven een reactie op onze resultaten.

Wil je mee strijden voor een humaan activeringsbeleid? Schrijf je in!

Programma (3u):

  • Voorstelling resultaten enquête begeleiding VDAB/GTB - Caro Van Der Schueren (Adviseur arbeidsmarkt Vlaams ABVV)
  • In gesprek met een arbeidsmarktexpert: hoe kijkt deze expert naar onze resultaten? Wat is er nodig zodat de begeleiding van VDAB/GTB afgestemd is op de noden van mensen die werkloos zijn?
  • Tijd voor een babbel: De arbeidsmarkt van morgen is er graag eentje zonder zorgen We gaan graag in gesprek met mensen die werkloos zijn en mensen uit het werkveld over onze aanbevelingen.
  • Voor een humaan activeringsbeleid! Hoe gaan we samen verder aan de slag?
  • Nababbelen met hapje en drankje

Je kan je gratis inschrijven via https://forms.office.com/e/tMxiTq6qCQ