(0)

Selecteer Regio

Info ‘Werkhervatting na afwezigheid wegens medische redenen’

Steeds meer werknemers zijn langdurig afwezig van het werk door ziekte. Het regeringsbeleid focust op repressie en wil de langdurig zieke werknemers straffen in plaats van hen te helpen. Het ABVV gelooft in een positieve aanpak.


Veel langdurig zieken willen immers terug aan het werk, op korte of op lange termijn.  Maar zij worden soms afgeschrikt door de reactie van de werkgever. 

Ben je zelf al even afwezig op het werk en vind je het lastig om de draad terug op te pikken?

Ontdek op één van onze infomomenten wat de mogelijkheden zijn.  We geven een korte uitleg over het huidig re-integratiebeeld van de regering.  We leggen uit wat een re-integratietraject nu precies inhoudt.  En hebben het ook over  de verantwoordelijkheid van de werkgever. 

Je kan tijdens de info ook kennis maken met onze loopbaanbegeleiders. Zij tonen je via individuele coaching de weg om terug aan de slag te gaan.

Loopbaanbegeleiders staan stil bij jouw huidige werksituatie, bekijken of je al je talenten benut en verlagen zo de drempel om terug aan het werk te gaan, bij je huidige werkgever of ergens anders.

Deze info's gaan door op:

16/01/2018 19u30 Gent, Vrijdagmarkt 9
15/01/2018 14u Ronse, Stationsstraat 21

Wil je een afspraak maken met een loopbaanbegeleider? Dat kan via:

Loopbaanbegeleiding.oostvlaanderen@abvv.be

Re-integratiecoaching kan via loopbaancheques en is gratis voor leden van het ABVV. Je hebt recht op 4 tot 8 uur individuele begeleiding.

Terug Top