(0)

Selecteer Regio

Interim

Interim blijft een fragiel statuut. We helpen je om een veilige loopbaan te ontwikkelen en zoeken indien gewenst mee naar een vaste job.


Laat je informeren over je rechten:

Hoewel in ons land de uitzendarbeid vrij goed gereglementeerd is, maakt men op het terrein misbruik van de onwetendheid van de uitzendkracht over extra vergoedingen, duurtijd van het contract, loon op feestdagen, vakantiegeld, eindejaarspremie, ziekte, enz.

Moet je als werkzoekende een interimjob aanvaarden?

Je moet zelf zoeken naar werk. Ook de VDAB stuurt vacatures, vaak interimjobs. Veel werkzoekenden komen in de problemen met de VDAB omdat ze niet snel genoeg een job vinden of niet ingaan op een passende vacature. Een interimjob wordt door de VDAB aanzien als een passende vacature..

Je bent interim beu en wil begeleiding naar een vast contract: 

  • We kunnen je helpen bij het zoeken naar vast werk of een opleiding.
  • Wij kunnen supplementair aan de VDAB meezoeken naar vacatures en houden vooral rekening met jouw wensen en mogelijkheden. Daarvoor moet je aanmelden bij de jobkrant via ons jobloket.

 

Contact

  • Maak een afspraak bij de consulent van je vakcentrale als je problemen hebt met je interimtewerkstelling. De contactgegevens vind je op onze website of kreeg je bij aansluiting.
  • Als je niet zeker bent tot welke centrale je behoort, dan verwijzen wij je vanuit elk kantoor door naar de juiste persoon.
  • Wil je de overstap maken naar een vast contract, contacteer dan onze loopbaanconsulenten.
  • Ook telefonisch of via het e-loket kunnen we je al op weg helpen of bij de juiste persoon brengen.

Terug Top